Tapiolan kahluuallas

Olen lukenut niin paljon Tapiolan kahluualtaasta, etten jaksa enää lukea. DInä piirrän nopeammin ehdotuksen, jota saa parannella. Vaikka sitten suunnittelukilpailuna ja brain stromina. Tapiolan uimahallin ympärillä tuntuu aika kulkevan tosi hitaasti.

Tein tossa pikaisen suunnitelman. Kun DInä piirrän nopeammin kuin selitän. Löytyy myös dwg:nä CADilla. Kuva on ladattuna iso, 7000xjotain ja tarkempi
Ja aloitin epävirallisen suunnittelukilpailun. Samalla saataisiin Tapiolaan jokin suihkulähde. Ja valoshow suuttimien luona veden läpi. Ja vaikka vaihtuva näyttely suuttimien blokin päällä. Vaikka delfiini, merenneito ja peikko joka kaataa vettä avaukseksi ja lastenkin iloksi. Vesiteokset oli katoavia. Osan vettä voi poistaa joka päivä automaattisesti ja vaikka käyttää kasteluun tai Keskusaltaaeen. Laimentaa. Helpottaa ylläpitoa. Tuossa on vesipyörre lapsille ja puhtaanapitoon ja keskeltä poisto. Vettähän Suomessa piisaa. Ehkä kuvataidekoulu ja museokin tai koulut voi olla mukana jne.

sama isona A2 kuvana

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *